news update

خامنه ای خواستار گردید که سرکوبگری، برای جلوگیری از “رخنه یابی فرهنگ بیگانه” شدت یابد

علی خامنه ای  خواهان وارد آوردن فشار حداکثری بر جامعه ایران شد و گفت  : دستگاه‌های اطلاعاتی باید با بستن فضاهای فرهنگی از نفوذ و هجوم فرهنگی به جامعه جلوگیری کنند .

علی خامنه‌ای،  در دیدار با حسن روحانی، رییس جمهوری و هیات دولت گفت:  «نفوذ فرهنگی و برخی اقدامات ضدفرهنگی سازمان‌یافته اما پنهان در جامعه بوجود آمده است ، و باید با  حساسیت بیشتری دستگاه‌های فرهنگی و حتی دستگاه‌‌های اطلاعاتی را رصد کرد».

وی افزود:  «دشمنان نظام اسلامی می‌گویند غلبه بر جمهوری اسلامی با جنگ نظامی و تحریم اقتصادی امکان‌پذیر نیست و باید با نفوذ فرهنگی و تأثیرگذاری بر ذهن‌ها و مغزها و تحریک هوس‌ها به این هدف رسید».

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر علی  خامنه‌ای، نیز پیشتردر اطلاعیه ای  اعلام کرده بود که اقدامات ضدفرهنگی سازمان‌یافته، اما پنهان در جامعه ایجاد شده و  خواستار جلوگیری از نفوذ این اقدامات در تولیدات فرهنگی همچون هنر، سینما، کتاب و تئاتر شده است .

خامنه ای گفت: «باید دستگاه‌های فرهنگی اعم از وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و صداوسیما و حتی دستگاه‌های اطلاعاتی بر روی این مسائل به‌شدت حساس باشند».

علی خامنه‌ای افزود: «با بستن  و محدود کردن فضای فرهنگی کشور می توان  با ولنگاری فرهنگی مقابله کرد» .

خامنه ای گفت: «ابراز نگرانی  و مقابله جمهوری اسلامی با مساله بی حجابی در جامعه به‌جا و صحیح است».

خانم پروانه سلحشور نماینده مجلس گفت :  «حجاب برای سیاست گذاران ما ابزار شده و دارن از این ابزار سوء استفاده سیاسی می کنند».

خامنه ای افزود: «حجاب یک حکم شرعی و یک مساله قانونی بوده و از دستگاه‌های دولتی و حکومتی و مدیران آن‌ها خواست تا مراقبت کنند تا براساس قانون عمل شود و موازین دینی و ظواهر مذهبی را رعایت کنند ».

نوشته خامنه ای خواستار گردید که سرکوبگری، برای جلوگیری از “رخنه یابی فرهنگ بیگانه” شدت یابد اولین بار در رادیو پیام اسرائیل. پدیدار شد.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top