news update

پوتین پیش از اجلاس بایدن ، از هک کردن ، شورش ناوالنی و کاپیتول صحبت می کند

ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه ، دستور ضربه زدن به رقیب سیاسی الکسی ناوالنی را انکار کرد ، اما در مصاحبه اختصاصی با NBC News وی تضمین نکرد که منتقد زندانی کرملین ، که در اثر مسمومیت با یک عامل عصبی زنده مانده بود ، زنده از زندان خارج خواهد شد.

پوتین گفت: “ببینید ، چنین تصمیماتی در این کشور توسط رئیس جمهور اتخاذ نمی شود.”

این یکی از چندین لحظه قابل توجه در اولین مصاحبه پوتین طی سه سال با یک سازمان خبری ایالات متحده بود ، چند روز قبل از دیدار او با رئیس جمهور جو بایدن در ژنو.

Image: Vladimir Putin during an interview with Keir Simmons

پوتین با یادآوری اینکه ناوالنی فقط زندانی نبود ، پاسخ داد: “با او بدتر از دیگران برخورد نخواهد شد.”

پوتین نزدیک به یک ساعت و نیم در حالی که بایدن با رهبران گروه هفت کشور صنعتی ملاقات کرد ، روسیه پس از الحاق شبه جزیره اوکراین به کریمه از آن در سال 2014 به حالت تعلیق درآمد.

مصاحبه اختصاصی NBC News با ولادیمیر پوتین را در TODAY ، NBC Nightly News ، MSNBC و News Now بیشتر ببینید

روابط بین ایالات متحده و روسیه در آخرین دهه ها در وضعیت بدتری قرار دارد ، که به دلیل حملات سایبری مرتبط با مسکو ، و همچنین لیست طولانی گلایه های قدیمی – که از جمله مهمترین آنها دخالت روسیه در انتخابات 2016 و 2020 ایالات متحده است – به سختی درگیر شده است. روز یکشنبه ، بایدن گفت که او با ارزیابی پوتین که روابط ایالات متحده و روسیه به یک سطح پایین رسیده موافق است.

Image: Joe Biden, Vladimir Putin

پوتین هنگامی که از او س whetherال شد که آیا چندین حریف سیاسی دیگر در سالهای اخیر ترور شده است “یک تصادف” است چراغهای سرپیچی نشان داد.

پوتین گفت که ادعاهای ایالات متحده مبنی بر اینکه هکرهای روسی یا خود دولت در پشت حملات سایبری در ایالات متحده قرار دارند “مسخره” بود ، و او NBC News را به چالش کشید و با استناد به دولت ایالات متحده ، اثبات دخالت روس ها را ارائه داد.

پوتین گفت: “ما به همه چیز متهم شده ایم.” “دخالت در انتخابات ، حملات سایبری و غیره و غیره. و آنها یک بار ، یک بار ، یک بار هم خود را به زحمت نیاوردند که هر نوع مدرک یا مدرکی ارائه دهند. فقط اتهامات بی اساس”.

Image: Trump meets with Putin in Helsinki, Finland

به تازگی در آوریل ، بایدن شش شرکت فناوری روسی را که از برنامه سایبری اداره شده توسط سرویس های اطلاعاتی پوتین ، همراه با ده ها نهاد و اشخاص دیگر روسی پشتیبانی می کنند ، در لیست سیاه قرار داد به دلیل “انجام تلاش های دولت روسیه برای تأثیرگذاری در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 ایالات متحده ، و سایر اقدامات ضد اطلاعات و تداخل. ”

پوتین همچنین خواستار متحد شدن ایالات متحده و روسیه برای مقابله با جرایم اینترنتی را تکرار کرد و گفت: “این امید بزرگ ماست که بتوانیم این روند را با شرکای آمریکایی خود تنظیم کنیم.”

وی هنگامی که دونالد ترامپ ، رئیس جمهور پیشین آمریکا سال گذشته هنوز در سمت خود بود ، یک راه اندازی مجدد اینترنتی را با واشنگتن پیشنهاد کرد ، اما برخی در ایالات متحده تلاش های او را به عنوان غیرعادیانه رد کردند.

برنامه اخبار NBC را برای اخبار جدید و سیاست بارگیری کنید

در طول مصاحبه ، پوتین با اشاره به شکستهای آمریکا به استراتژی آزمایش شده توسط کرملین در مورد منحرف کردن انتقادات متکی بود و اظهار داشت که انتقاد از غرب ریاکارانه است زیرا هر کشوری ، از جمله روسیه و ایالات متحده ، برای منافع شخصی خود عمل می کنند.

جو بایدن معاون رئیس جمهور در مارس 2011 با ولادیمیر پوتین در مسکو دست داد. الکسی دروژینین / استخر از طریق پرونده AP

وی در مورد انتقاد بایدن که روسیه به بی ثباتی جهانی افزوده است ، وی ایالات متحده را به همان کار در لیبی ، افغانستان و سوریه متهم کرد. وی گفت که روس ها با مخالفت های داخلی برخورد نمی کنند ، بیش از آنچه ایالات متحده با قوانین خود علیه عوامل خارجی انجام می دهد.

وی حتی به دستگیری صدها مظنون در شورش كاپیتول آمریكا و مرگ یك آشوبگر به عنوان اثبات اینكه ایالات متحده شهروندان خود را نیز برای عقاید سیاسی خود هدف قرار می دهد اشاره كرد ، همانطور كه ​​روسیه به خفقان مخالف متهم است. (وی توجه نکرد که مردم به خاطر عقایدشان دستگیر نشده اند بلکه به دلیل تخریب فیزیکی و خشونت متهم شده اند که به صندلی دولت در واشنگتن وارد کرده اند.)

وی گفت: “ما جمله ای داریم: اگر زشت هستی از آینه عصبانی نشو”. “این شخصاً به شما ربطی ندارد. اما اگر کسی ما را مقصر چیزی می داند ، آنچه من می گویم این است ، چرا به خود نگاه نمی کنید؟ خودتان را در آینه خواهید دید ، نه ما.”

پوتین هنگامی که از وی س whetherال شد که آیا در سالهای اخیر چندین رقبای سیاسی دیگر ترور شده است ، “یک تصادف” است.

پوتین وقتی از او س askedال شد که آیا دستور کشتن ناوالنی را داده است ، گفت: “ما این نوع عادت ، ترور کسی را نداریم.”

با این حال ناظران کرملین می گویند که سرویس های امنیتی روسیه هم در داخل و هم در خارج از کشور بدون مصونیت عمل کرده اند.

بایدن ، که به صراحت گفته است که در اولین سفر خود به عنوان رئیس جمهور به خارج از کشور فرصتی برای گردهم آوردن متحدان پیرامون هدف لیبرال دموکراسی علیه تهدید اقتدارگرایانه روسیه و چین می بیند ، گفته است که کرملین بزرگترین تهدید برای امنیت و اتحاد آمریکا است .

بیش از یک بار ، بایدن گفته است که چگونه او به پوتین به چهره خود گفت که وی در هنگام بازدید از کرملین در سال 2011 هنگامی که معاون رئیس جمهور بود “روح ندارد”.

پوتین وقتی از وی در مورد شخصیت پردازی سال شد گفت: “من این قسمت خاص از مکالمات ما را به خاطر نمی آورم.”

پوتین در مورد اینکه نظر شما درباره بایدن چیست ، گفت که او یک فرد حرفه ای است و به او پیشنهاد کرد که می تواند با او کار کند.

وی گفت: “او عملاً تمام بزرگسالی خود را در سیاست گذرانده است.”

تصویر: دیدار ترامپ با پوتین در هلسینکی ، فنلاند
سپس رئیس جمهور دونالد ترامپ در 16 ژوئیه 2018 با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در هلسینکی دیدار می کند. پرونده کوین لامارک / رویترز
پوتین سخنان گرمی راجع به ترامپ داشت که مشهور به دلبری با وی متهم شد. ترامپ پس از اجلاس سران خود در ژوئیه 2018 در هلسینکی ، هنگامی که حاضر نشد در کنار آژانس های اطلاعاتی ایالات متحده به دلیل انکار پوتین از دخالت روسیه در انتخابات 2016 شرکت کند ، امواج شوک را ایجاد کرد.

پوتین گفت: “آقای ترامپ فردی فوق العاده و با استعداد است ، در غیر این صورت رئیس جمهور آمریکا نمی شد.” “او یک فرد رنگارنگ است.”
اما پوتین همچنین بر لزوم “پیش بینی و ثبات” در روابط روسیه با ایالات متحده تأکید کرد و افزود ، “این چیزی است که ما در سالهای اخیر شاهد آن نبوده ایم.”

مصاحبه گسترده در حالی آغاز شد که پوتین گزارش واشنگتن پست مبنی بر اینکه روسیه در حال آماده سازی برای ارائه یک سیستم ماهواره ای پیشرفته به ایران است که به تهران امکان می دهد اهداف نظامی از جمله باقی مانده نیروهای آمریکایی در عراق را ردیابی کند ، انکار کرد.

وی گفت: “این فقط اخبار جعلی است.” “حداقل ، من چیزی در مورد این نوع چیزها نمی دانم. کسانی که در مورد آن صحبت می کنند احتمالاً در مورد آن چیزهای بیشتری می دانند. این فقط مزخرف است ، زباله.”

بعداً ، پوتین ادعاهای مطرح شده علیه روسیه را رد کرد ، از جمله اینکه این کشور در انتخابات ایالات متحده دخالت کرده و حملات سایبری را انجام داده است.

وی گفت: “من متعجب هستم كه ما هنوز به تحریک جنبش زندگی سیاه مشكلی نداریم.”

پوتین در پاسخ به این س whatال که نظر شما در مورد Black Lives Matter چیست ، گفت: “برخی زمینه ها وجود دارد.”

پوتین گفت: “ما همیشه با درک جنگ آفریقایی آمریکایی ها برای حقوق آنها رفتار کرده ایم” ، وی افزود که او نمی تواند هرگونه رفتار “افراطی” از جنبش را تأیید کند.

پوتین اغلب با خنثی کردن مخالفان در روسیه با نشان دادن مخالفان سیاسی جدی و احزاب ضد کرملین به عنوان “تندرو” و استفاده از دادگاههای دوستانه دولت برای زندانی کردن رقبایی مانند ناوالنی به جرم فساد ساختگی و سایر اتهامات ، متهم می شود.

پوتین گفت: “شما آن را به عنوان مخالفت و عدم تحمل مخالفت در روسیه ارائه می دهید.” “ما کاملاً متفاوت به آن نگاه می کنیم.”
وی سپس به یورش 6 ژانویه به كنگره توسط یك گروه طرفدار ترامپ كه متوقف در متوقف كردن در شمارش آرای انتخاباتی در پیروزی بایدن در انتخابات 2020 بود ، دست یافت. سنا تخلیه شد و معاون رئیس جمهور مایک پنس و سایر مقامات به سرعت به محل امن منتقل شدند. چندین نفر کشته شدند ، از جمله یک افسر پلیس کاپیتول.

پوتین پیشنهاد کرد که حدود 500 مظنون شورش دستگیر شده تحت “آزار و شکنجه برای عقاید سیاسی” قرار بگیرند.

“آیا شما دستور ترور زنی را که وارد کنگره شده بود و توسط پلیس تیراندازی شد کشته بود؟” پوتین با اشاره به اشلی بابیت ، یکی از آشوبگران ، گفت. “آیا می دانید 450 نفر پس از ورود به كنگره دستگیر شدند؟ و آنها برای سرقت لپ تاپ به آنجا نرفتند. آنها با مطالبات سیاسی آمدند.”

بابیت 35 ساله جانباز نیروی هوایی و طرفدار پرشور ترامپ بود. هیچ اتهامی علیه افسر پلیس کاپیتول که ماشه را کشیده است ، ارسال نشده است.

لپ تاپ مورد اشاره پوتین از دفتر نانسی پلوسی ، رئیس مجلس نمایندگان گرفته شده است. FBI گفته است كه یك آشوبگر مشكوك قصد دارد آن را به سازمان اطلاعات روسیه بفروشد.

آنتونی بلینکن ، وزیر امور خارجه در آخر هفته گفت ، سرنوشت دو آمریکایی زندانی در روسیه ، مارین ترور رید و مدیر عامل شرکت میشیگان ، پل ویلان ، هنگام دیدار بایدن و پوتین در روز چهارشنبه در دستور کار قرار خواهد گرفت. پوتین همچنین اظهار داشت که وی برای مبادله احتمالی زندانیان آزاد است.

پوتین درمورد این افراد زندانی گفت که رید “مزاحم” و “مستی” بود که “چهره خود را از بین برد و مبارزه را آغاز کرد”. رید به دلیل برخورد با یک افسر پلیس روسیه در سال 2019 در حال محکومیت 9 ساله است ، اتهامی که سفیر ایالات متحده در روسیه آن را “شلخته” خوانده است.

ویلان ، که یک بار نیز در تفنگداران دریایی خدمت می کرد ، سال گذشته به جرم جاسوسی محکوم شد – اتهامی که او رد می کند – و به 16 سال زندان محکوم شد.

پوتین که به بلاروس می رفت ، اصرار داشت که او هیچ اطلاعی از اینکه الکساندر لوکاشنکو ، رئیس جمهور درگیر این کشور ، یک روزنامه نگار مخالف را با استفاده از یک نیرنگ هواپیمای خود را مجبور به فرود اضطراری در پایتخت ، مینسک ، می کند ، ندارد.

وی همچنین علیرغم تهدیدهای رئیس آژانس فضایی خود مبنی بر عقب نشینی از پروژه ایستگاه فضایی بین المللی ، برنامه ریزی روسیه برای پایان دادن به همکاری با ایالات متحده در فضا ، یکی از آخرین مناطق مورد علاقه مشترک آنها را انکار کرد.

پوتین گفت: “من فکر می کنم شما فقط سو mis تفاهم کردید.” “ما علاقه مند به ادامه کار با ایالات متحده در این راستا هستیم و اگر شرکای آمریکایی ما از انجام این کار امتناع نکنند ، این کار را ادامه خواهیم داد.”

و هنگامی که از او در مورد تحرکات اخیر نیروهای روسی در نزدیکی مرز اوکراین که ترس از حمله را برانگیخته است ، س askedال شد ، پوتین گفت روسیه در حال انجام تمرینات نظامی در قلمرو خود است.

وی گفت ناتو به طور منظم تمرینات نظامی را در نزدیكی مرز روسیه انجام می دهد و به تمرینات نظامی آمریكا در آلاسكا اشاره كرد ، كه به گفته وی در نزدیكی قلمرو روسیه بود.

پوتین گفت: “تصور کنید اگر ما نیروهای خود را به مرزهای شما نزدیک کنیم.” “پاسخ شما چه بوده است؟”

كیر سیمونز ، مت بودنر و تاتیانا چستیكوا از مسكو ، یولیا تالمازان و لورا ساراویا از لندن و كوركی سیماسكو از شهر نیویورك گزارش دادند.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top