news update

حسن نصرالله دوباره به کمک رژیم ایران می آید و از ظریف سپاسگزاری می کند

حسن نصرالله در پیام خود، این ارزیابی ظریف را مورد تحسین قرار داد و نوشت که حزب الله در کنار آنچه که “برادران خود” نامید قاطعانه ایستاده است و ایالات متحده را قویا محکوم می داند

یک سال پس از برقراری دوباره تحریم های اقتصادی ایالات متحده علیه حکومت ایران، حسن نصرالله سرکرده حزب الله لبنان، که حکومت اسلامی ایران به علت کم پولی، از بودجه او کاسته است، دوباره حمایت کامل خود از رژیم در برابر تحریم های آمریکایی را مورد تاکید قرار داد و به ستایش نسبت به سخنان اخیر محمد جواد ظریف پرداخت.

وزیر خارجه حکومت ایران، در پیامی که پریروز (سه شنبه) در توییتر منتشر ساخت، ادعا کرد که جنگ سیزده سال پیش حزب الله لبنان و اسرائیل ثابت کرد که اسرائیل را می توان در میدان نبرد شکست داد. حسن نصرالله در پیام خود، این ارزیابی ظریف را مورد تحسین قرار داد و نوشت که حزب الله در کنار آنچه که “برادران خود” نامید قاطعانه ایستاده است و ایالات متحده را قویا محکوم می داند.

ادعای پیروزی از جانب ظریف در حالی است که در جنگ سیزده سال پیش، حزب الله لبنان بسیاری از زیرساخت تروریستی خود را از دست داد و محله شیعه نشین در جنوب بیروت نیمه ویران شد و حدود دو میلیارد دلار خسارت به لبنان وارد آمد و از آن هنگام تاکنون، نصرالله جرات نمی کند از مخفیگاه خود بیرون آید.

نصرالله در پیام خود خطاب به ظریف، حمایت قاطع این سازمان تروریستی نسبت به رژیم ایران را بیان کرد و ادعا کرد که سیزده سال پیش، حتی ایالات متحده از حزب الله در لبنان شکست خورد و بنابراین نخواهد توانست در رویارویی جنگی با رژیم ایران به پیروزی برسد.

سپاهی غلامرضا جلالی، در سمت فرمانده پدافند غیرعامل در سپاه پاسداران نیز در سخنان خود، متقابلا حزب الله لبنان را مورد تمجید و تجلیل قرار داد و او را “مرد شماره یک جهان عرب” دانست.

آگاهان می گویند که بزرگترین مشخصه حسن نصرالله آن است که مزدور حکومت ایران در خاورمیانه عربی، به هدف اجرای برنامه های استعماری می باشد.

نوشته حسن نصرالله دوباره به کمک رژیم ایران می آید و از ظریف سپاسگزاری می کند اولین بار در رادیو پیام اسرائیل. پدیدار شد.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top