news update

آغاز عجیب‌ترین سال تحصیلی مدارس در ایران 

خبرگزاری تابناک درباره بازگشایی مدارس حضوری در ایران نوشته است: پس از کش و قوس‌های بسیار، بالاخره سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ آغاز شد؛ سالی که تحت تاثیر شیوع ویروس کورونا زودتر از همیشه و در نیمه شهریور ماه شروع شده، اما کیست که نداند این تعجیل نیز تضمینی برای ادامه و پایان یافتن در موعد مقرر نیست، چرا که با ویروسی عجیب دست به گریبان هستیم.

بلایی وسیع و دامن گیر که یکی از کانون‌های جدی شیوع آن، اجتماعات است و از این روی، از روز‌های ابتدایی شیوع ویروس در ایران و جهان، مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل و آموزش مجازی جایگزین حضور در کلاس‌های درس شد؛ تصمیمی که در کشورمان تا صبح امروز به شکل صد در صد در دستور کار قرار داشت.

و بازگشایی مدارس تدبیری که قرار بود برای مناطق سفید به اجرا درآید و در مناطق زرد، با ملاحظاتی جدی و متفاوت اجرایی شود؛ اما یکباره در روز‌های اخیر همه چیز دستخوش تغییر شد و سرگیجه‌ای بزرگ همه کشور را در بر گرفت.

ماجرا از آنجایی شروع شد که خبر رسید، اولویت وزارت آموزش و پرورش، تشکیل کلاس‌های درس در مدارس است و نه آموزش مجازی و این موضوع ربطی به تقسیم بندی استان‌ها و شهر‌های مختلف بر اساس میزان شیوع کورونا ندارد. بی ارتباط دانستن آموزش حضوری در مدارس با وضعیت سفید، زرد و قرمز که میلیون دانش آموز را با سرگردانی عجیبی مواجه کرد.

این وضعیت عجیب زمانی اوج گرفت که دو شب پیش، رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی اعلام کرد:  «از شنبه همه مدارس باز و کلاس‌ها دایر است. خانواده‌ها از طریق کانال‌های ارتباطی که با مدیران دارند، می‌توانند از شرایط حضور در مدارس مطلع شوند.»

قرار است دانش آموزان با استفاده از  نسخه «شاد ۲» که بالاخره امروز (شنب) درست روز آغاز مدارس بارگذاری شد مورد استفاده دانش آموزان و معلمان قرار بگیرد.  ۳ میلیون نفر این اپلیکیشن را روی دستگاه‌های خود به روز رسانی کرده اند تا این گونه به نظر برسد که آموزش مجازی از امروز و با آغاز سال تحصیلی جدید شروع خواهد شد و حضور در مدارس، موضوع الزام آوری نیست؛ اما گزارش‌های رسیده حاکی از فقدان کلاس بندی‌ها در شاد در بسیاری از مدارس است.

تابناک نوشته است:  سامانه دانش آموزی، «سناد»، با اشکالاتی جدی مواجه است از جمله انان اجازه معرفی معلمان، دبیران و ثبت مواردی مانند کلاس بندی‌ها را به بسیاری از اولیای مدارس نداده و به همین دلیل، درج اطلاعات در «شاد» و کلاس بندی در غالب آن ممکن نشده است!

مشکلاتی و عجایبی که نمی‌توان به کرونا و بیماری ناشی از آن نسبتش داد، چون حدود ۷ ماه است با این بلای بزرگ دست به گریبانم و وزارت آموزش و پرورش هم اکنون کاری در این باره نکرده است و یا نمی خواهد بکند؟!!

نوشته آغاز عجیب‌ترین سال تحصیلی مدارس در ایران  اولین بار در رادیو پیام اسرائیل. پدیدار شد.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top