news update

اولتیماتوم نیروی انتظامی درباره حجاب به «سلبریتی»ها

سخنگوی نیروی انتظامی ایران اعلام کرد به سلبریتی‌ها نسبت به “رعایت حجاب” تذکر داده شده است.

احمد نوریان سخنگوی نیروی انتظامی

«محبت نیوز»- احمد نوریان، سخنگوی ناجا گفت: “پلیس در برخورد با بدحجابی برابر قانون رفتار می‌کند. فرقی ندارد که فرد متخلف بازیگر، خبرنگار یا غیره باشد.عیار عمل ما، قانون است”.

نوریان درباره نوع برخورد پلیس با “بدحجابی” سلبریتی‌های ایرانی، اظهار داشت:

“افراد ممکن است نا آگاهانه یا بر اثر غفلت دست به چنین کاری زده باشند که به آنان تذکر داده شده است. اگر چندین بار تکرار شود با آن برخورد نیز خواهد شد.

نسبت به رعایت پوشش مورد نظر حکومت ایران از سوی هنرمندان تذکرات لازم به وزارت ارشاد این کشور نیز داده شده است.

در مورد سلبریتی‌ها و افرادی که اقدام به ترویج حجاب اختیاری در فضای مجازی می‌کنند، نیز به طور خاص تذکراتی داده شده و پیگیری نیز می‌شود”.

گفتنی است در ماههای اخیر برخورد پلیس با آن دسته از شهروندان به ویژه زنانی که پوشش‌ متفاوتی با نوع پوشش مورد نظر حکومت این کشو را انتخاب می‌کنند، شدت گرفته است.

حسین اشتری، فرمانده پلیس ایران ضمن هشدار به سرنشینان خودروهایی که پوشش مورد نظر حکومت را رعایت نمی‌کنند، گفته است: “حدود ۳۰۰ هزار پیامک برای متخلفین ارسال شده است. ۱۵۰ هزار نفر برای اخذ تعهد مراجعه کرده اند”.

ابوالقاسم شیرازی، رئیس اتحادیه پوشاک تهران نیز اعلام کرده که برخورد با تولیدکنندگان و عرضه کنندگان انواع لباس که حکومت ایران آن را “نامتعارف” می‌خواند، تشدید خواهد شد.

پیشتر مدیرعامل متروی تهران هم خبر داده بود که با افراد «بدحجاب» در مترو برخورد خواهد شد. هم‌زمان ابوالقاسم شیرازی، رئیس اتحادیه پوشاک تهران نیز خبر داده بود که با دستور دادستانی تهران، طرح «برخورد با مانتو و پوشاک نامتعارف» آغاز شده.

در اردیبهشت ماه سال جاری، وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای سرکوب شدید فعالان حقوق زنان در ایران را به شدت محکوم کرد و خواستار پایان دادن به آزار و اذیت و زندانی کردن زنانی شد که تنها حقوق اولیه و بنیادین خود را مطالبه می‌کنند.

سازمان عفو بین الملل نیز خرداد ماه سال جاری با انتشار گزارشی، ضمن بازگو کردن نقش حجاب اجباری در زندگی روزمره زنان و دختران ایرانی، به برخوردهای گاه بسیار خشن ماموران پلیس امنیت اخلاقی با زنانی که حجاب کامل ندارند اشاره کرده است.

  • بیشتر بخوانید: تشدید برخورد با بدحجابی در مترو آغاز شد
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top