news update

کارگران نیشگر هفت تپه همچنان به اقدامات اعتراضی برای رسیدن به حقوق پایمال شده خویش ادامه می دهند

۸۰۰ تن از کارگران مجتمع نیشکر هفت‌تپه در اعتراض به برآورده نشدن مطالبات شان اعتصاب کردند. سندیکای کارگران مجتمع نیشکر هفت‌تپه در این باره گفت:  بارها دست به تجمع زده اند اما هیچ کدام از مسوولان به خواسته های کارگران توجه نکردند.
این سندیکای کارگری نوشته است: ماه هاست که حقوق و مطالبات شان را پرداخت نکرده و در وضعیت بلاتکلیفی قرار گرفته اند. بعضی از انان نان برای خوردن ندارند.
کارگران در این تجمع  شعارهایی از جمله «کارگر هفت‌تپه‌ایم،‌ گرسنه‌ایم گرسنه‌ایم»  سر دادند.
این دومین روز از دور تازه اعتصاب این کارگران است که خواهان دریافت دستمزد‌های فروردین و اردیبهشت و همچنین تمدید دفترچه‌های تامین اجتماعی و خدمات درمانی شده‌اند.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه، قدیمی‌ترین کارخانه تولید شکر ایران محسوب می‌شود که بیش از نیم سده از تاسیس آن می‌گذرد، امروزه این شرکت با دارا بودن بیش از ۲ هزار کارگر نقش مهمی در اشتغال استان خوزستان ایفا می‌کند.
هَفت‌تَپه در خوزستان و در محوطه شهر تیکنی یا کابناک از تمدن ایلام در جوار شهر تاریخی شوش دانیال نبی و معبد چغازنبیل در  شمال اهواز قرار دارد.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top