news update

روحانی در سخنان غیرمستقیم: «نگذارید معادن ایران در انحصار سپاه پاسداران باشد»

حسن روحانی، به طور غیر مستقیم خواستار بیرون آوردن امتیاز بهره برداری از معادن از دست سپاه پاسداران شد و گفت: به وزارت صنعت ، معدن و تجارت توصیه می‌کنم ،معادن را آزاد کنند.

رییس جمهوری افزود: معادن کشور توسط برخی از نهادها به شکل غیر قانونی و بدون سند تنها برروی کاغذ پاره ایبه افرادی واگذار و حبس شده است،‌ این معادن را باید از وضعیت نجات دهیم.

اگاهان امور در این زمینه می گویند : از ان جا که روحانی تاکید کرده است که باید معادن را بهدست مردم سپرد نتیجه می گیریم که این معادن در تسلط کامل سپاه پاسداران قرار دارد.

روحانی در زمینه واگذاری معادن گفت: «به این ورق‌پاره‌هایی کهبه افراد داده شده است، مهلت و زمان بدهید،‌ اگر در این بازه زمانی نتوانستند بهره‌برداری کنند، کاغذها را ابطال کنید».

روحانیافزود:‌ «اگر روزی برسد که خودروسازی ما ۳۰ درصد محصولاتش را صادر کند؛ ناچار می‌شود قیمت را متعادل کند و کیفیت را افزایش دهد».

یاد اور می شود: شرکت‌های خودروسازی سایپا و ایران‌خودرو، پس از هفته‌ها التهاب در بازار و نوسان قیمت‌ها اقدام به پیش‌فروش محصولات خود و قرعه‌کشی میان متقاضیان به صورت آنلاین کردند. این روند با مشکلات و اختلالاتی در ثبت‌نام مواجه شده بود.

موضوع قیمت‌ خودروهای داخلی در حالی بحث‌برانگیز است که رییس سازمان بازرسی کل کشور نیز اخیرا در نامه‌ای به وزیر صنعت معدن و تجارت گفته بود اصلاح قیمت خودروها باید مشروط به عواملی از جمله افزایش کیفیت و خدمات پس از فروش و همچنین انجام تعهدات باشد.

یادآوری می شود، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارتنیز دو روز پیش گفته بود که با تصویب تفاهم نامه ای زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های مختلف صنعتی و معدنی بافرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا، ایجاد شده است.

حسین مدرس خیابانی افزود: در این تفاهم نامه مقرر شد تا قرارگاه خاتم‌الانبیاء در حوزه معدن، در بخش پهنه‌های اکتشافی و ژئوفیزیک هوایی با معاونت معدنی، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی همکاری‌های جدیدی را آغاز کند.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top