news update

دانشمندان اسرائیلی توانستند در راه تولید واکسن ضد کورونا، گام مهمی بردارند که در جهان نظیر ندارد

در اورشلیم اعلام شد که یکی از مهمترین موسسات پژوهش های زیستی در اسرائیل به موفقیت بزرگی در تلاش برای تولید واکس ضد کورونا نائل گردیده که می تواند راهگشای تولید آن باشد. ولی در همان حال دانشمندان تاکید می کنند که چنین واکسنی وقتی تکمیل شود باید پیش از آن که به بازار فرستاده شود، به مدت چندین ماه روز انسان مورد آزمایش قرار گیرد.

موسسه زیست شناسی در مرکز اسرائیل، که یکی از معتبرترین انستیتوهای امور میکروبی و ویروسی می باشد، اعلام داشت که توانسته است نوعی پاد تن و یا آنتی بادی بسازد که قادر است ویروس کورونا را در داخل بدن انسان مورد حمله قرار داده و آن را نابود کند. اگر درستی این امر به اثبات برسد، ساخت واکسن کاملا امکان پذیر خواهد شد.

نهاد اسرائیلی اعلام کرد که وقتی همه آزمایش های  لازم به انجام برسد و این کشف به طور رسمی ثبت شود، نسخه آن را در اختیار همه شرکت های تولید دارو در سراسر جهان قرار خواهند داد که بتوانند به طور همزمان، به تولید آن بپردازند و در اختیار نیازمندان در همه کشورهای دنیا قرار دهند.

وزیر دفاع اسرائیل نفتالی بنت که روز گذشته از این انستیتو دیدن کرد، امروز (سه شنبه) به خبرنگاران گفت: تصور می رود که این دستاورد علمی دانشمندان اسرائیلی، در تلاش بین المللی برای تولید واکسن ضد کورونا راهگشا باشد.

دانشمندان می گویند که ویروس کورونا هنگامی که وارد بدن انسان می شود، به سوی عضوهای حساس و به ویژه ریه به پیش می رود و در آن جا رو به افزایش میگذارد و دستگاه تنفسی بدن را از کار می اندازد و عوارض دیگری نیز به وجود می آورد که ممکن است باعث مرگ بیمار شود. ولی پادتنی که در موسسه زیست شناسی مرکز اسرائیل ساخته شده، پس از آن که وارد بدن شد، به جستجوی ویروس می پردازد و آن را شناسایی و نابود می کند.

مراحل پایانی ساخت این پادتن به انجام رسیده و پس از ثبت رسمی آن در جهان، آزمایش روی حیوانات آزمایشگاهی و سپس بدن انسان آغاز خواهد شد.

وزیر دفاع اسرائیل این دستاورد را شادباش گفت و آن را مدیون ابتکار و هوشمندی دانشمندانی دانست که به این کار مشغول هستند.

دکتر بوعز لِو سرپرست ستاد مبارزه با کورونا در وازت بهداشت به خبرنگاران گفت که آن وزارتخانه، این تلاش موسسه پژوهشی زیست شناسی و سایر موسسات علمی کشور را که به این تلاش پرداخته اند از نزدیک دنبال می کند. او یادآور شد که تا تکمیل ازمایش های این واکسن روی بدن انسان و ساخت و ارائه آن به بازارها، هنوز ماه ها وقت لازم است.

یادآوری می شود که ده ها موسسه علمی در چندین کشور جهان به تلاش های مشابه ادامه می دهند و روز گذشته چندین کشور و از جمله اسرائیل، برای تامین هزینه ساخت و ارائه دارو و واکسن، حدود هشت میلیارد دلار تعهد مالی داده اند که ۶۰ میلیون دلار آن را اسرائیل تامین خواهد کرد.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top