news update

کورونا در اسرائیل همچنان تضعیف می شود، ولی مردم نیز در آستانه انفجار قرار دارند و آزادی می خواهند

نگرانی در اسرائیل: چهل درصد از مبتلایان جدید، کودکان و نوجوانان هستند

مقامات وزارت بهداشت اسرائیل می گویند که شیوع کورونا در کشور، در ابعاد زیاد مهار شده و می توان در شماری از رشته ها، زندگی را در ابعاد گسترده ای به حال عادی در آورد. ولی همه این تسهیلات گام به گام انجام خواهد گرفت و اگر معلوم شود که لغو شماری از محدودیت ها موجب گسترش بیماری شده، وضع به حال پیشین باز خواهد گشت.

با این همه، برخی از کارشناسان پزشکی و همچنین مسؤولان غیردولتی، این ارزیابی را رد می کنند و می گویند که باید محدودیت ها و مواظبت ها در همان ابعاد پیشین ادامه یابد.

در شبانه روز اخیر نیز شمار افرادی که شفا یافته اند، در مقایسه با افرادی که اخیرا مبتلا شده اند، همچنان رو به بالا بود و بیش از چهارصد نفر بر شمار آن ها افزوده شد. شمار کل افرادی که ویروس کورونا در آنها تشخیص داده شده، ۱۶۰۰۴ نفر است و شمار شفا یافتگان ۸۷۵۸ نفر اعلام شده و شمار کل بیماران به ۷۰۲۳ نفر رسیده که کمتر نیمی از شفا یافتگان است. در عین حال، تا کنون جمعا ۲۲۷ نفر فوت کرده است که در شبانه روز اخیر فقط یک تن به آن ها افزوده شده است. همچنین شمار افرادی که به دستگاه تنفسی وصل هستند، باز هم پایین آمده و در حال حاضر فقط ۸۳ مورد است، ولی بیست تن دیگر نیز در وضع وخیمی به سر می برند.

در عین حال، اعتراض ها در اسرائیل نسبت به میزان حمایت مالی دولت و برخی سخت گیری های احتمالی افزایش می یابد. تلویزیون ملی اسرائیل خبر داد که یکی از مشاوران نتانیاهو به او هشدار داده که اگر برخی محدودیت ها برداشته نشود، مردم ممکن است دست به خیزش بزنند. این سخن به ویژه در مورد صاحبان کسب و کارهای کوچک و فعالیت های فرهنگی و تفریحی می باشد که صاحبان آن ها از کمک مالی کافی دولت برخوردار نشده اند.

همچنین، میزان بی اعتنایی مردم نسبت به محدودیت های افزایش می یابد و احساس می شود که دولت نمی تواند آنها را همچنان تحمیل کند.

از امروز (آدینه) برخی رشته های فعالیت ورزشی و از جمله شنا آزاد شد. همچنین مقرر گردید که دانش آموزان کلاس های اول تا سوم و یازدهم و دوازدهم به سر درس باز می گردند. ولی دانش آموزان باید همچنان یک رشته محدودیت ها را رعایت کنند.

وزارت خارجه اسرائیل اعلام داشت که این کشور از نظر شیوه رسیدگی به ویروس کورونا، توسط بسیاری از رسانه های جهانی مورد تحسین قرار گرفته است. اسرائیل نخستین و یا شاید یکی از نخستین کشورهایی بود که ادامه پرواز به چین را متوقف ساخت و به اعتراض های دولت پکن توجهی نکرد و همچنین اعلام داشت هر فردی که وارد اسرائیل می شود، باید دو هفته در قرنطینه به سر برد.

برخی کلاس ها در مدارس اسرائیل بازگشایی می شود
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top