news update

شبکه های اجتماعی در ایران، درباره ابتلای فرماندهان سپاهی: سه تن از فرماندهان در اثر کرونا فوت کرده اند

پاسدار  رمضان پورقاسم، فرمانده سابق حفاظت اطلاعات نیروی زمینی سپاه، و پاسدار محمد حاج ابوالقاسمی، مسئول سازمان بسیج مداحان سپاه استان تهران و رضا خازنی راد  در اثر ویروس کورونا جان دادند

در شبکه های اجتماعی نوشته شده که دو پاسدار بازنشسته و یک سپاهی کارمند  در شهر‌های ساری، تهران و قم در سه روز گذشته جان خود را از دست دادند.

پاسدار  رمضان پورقاسم، فرمانده سابق حفاظت اطلاعات نیروی زمینی سپاه، و پاسدار محمد حاج ابوالقاسمی، مسئول سازمان بسیج مداحان سپاه استان تهران و رضا خازنی راد , در اثر ویروس کورونا جان دادند اما رسانه‌ها به علت مرگ این فرمانده سابق سپاه پاسداران اشاره‌ای نکرده‌ند، تنها نوشته‌اند که او “به خاطر جراحات شیمیایی در بیمارستان بستری شده بود.»”.

محمدرضا صدیقی مقدم، مدیرکل مصدومان شیمیایی بنیاد شهید در این باره گفته که  در حال حاضر “۶۳ هزار جانباز شیمیایی” وجود دارد.

گفتنی است مصدومان شیمیایی در ایران از مشکلات تنفسی و ریوی در رنج هستند و گروهی از آنها نیز طی سال‌های اخیر بر اثر عوارض ناشی از استنشاق گاز‌های سمی در جنگ ایران و عراق جان خود را از دست داده‌اند.کورونا نیز که به  بیماری “ریوی” و تنفسی مشهور است و در این مدت شمار زیادی از افراد که به این ویروس مبتلا شده‌اند هم بر اثر “مشکلات حاد تنفسی” جان خود را از دست داده‌اند.

در شبکه های اجتماعی نوشته که کرونا فعلا از بزرگان حکومت شروع کن .لطفا با مردم بیچاره و قشر متوسط کاری نداشته باش.

در رسانه های خبری همه‌گیری ویروس کرونا در همه‌ جا خودش را به رخ می‌کنشان داده شد؛ از مجلس قانون‌گذاری گرفته تا بازار شب عید. تنها چیزی که تغییری نکرده، زباله‌گردی کودکان درون سطل‌های زباله است و گل‌فروشی و شیشه‌پاک‌کنی آنها سر چهارراه‌ها.

در شبکه های اجتماعی نوشته شده :خیابان‌ها خلوت شده، خبری از شلوغی اسفند نیست، بازارها و مراکز خرید تقریبا خالی هستند، بساط هفت‌سین و ماهی قرمز و سمنو برقرار است اما ازدحامی مقابل آن نیست.

کاربران نوشته اند خداروشکر تا به حال خبری از ابتلای کودکان به ویروس کرونا منتشر نشده و در میان فوت‌شدگان بر اثر کرونا نیز کودکی نبوده است. اما هیچ تحقیق پزشکی ثابت نکرده که کودکان از ابتلای به این ویروس مصون هستند.

یک عضو هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان، در این باره خواستار توجه هر چه بیشتر به بهداشت، سلامت، آموزش و نحوه اسکان کودکان زباله‌گرد شده است.

مینا جندقی می‌گوید کودکان زباله‌گرد و کسانی که در خیابان یا مترو دستفروشی می‌کنند، بدون ماسک و دستکش در سطح شهر در تردد هستند، تغذیه نامناسبی دارند و محل سکونت‌شان نیز در جوار زباله‌هاست

این کنشگر می‌نویسد: « این کودکان در صورت ابتلا به بیماری نیز، به دلیل هزینه‌های سنگین درمانی و مشکلات پذیرش کودکان بدون اوراق هویتی امکان مراجعه به مراکز درمانی ندارند.»

در شبکه های اجتماعی نوشته شده که  عملیات‌های ضربتی برای ضدعفونی کردن معابر و مراکزی که کودکان در معرضش هستند عملی نشده و در حد شعار است و تنها خیابان های خاص را ضد عفونی می کنند انهم شاید به سفارش آقازاده ها .

در میان مرگ و میر و فشارهای روحی و روانی ناشی از گسترش ویروس کرونا محتکران از اب گل الود ماهی گرفته اند و روز به روز امارشان بیشتر از کرونا می شود . سخنگوی نیروی انتظامی حکومت اعلام کرد: بیش از  ۱۵۷ محتکر لوازم پزشکی بازداشت شدند .

پاسدار احمد نوریان افزود:   در طول ده روز گذشته، بیش از هشت میلیون و ۱۴ هزار عدد ماسک، ۶۸ میلیون دستکش ، ۱۰ تن مایع ضدعفونی‌کننده و سایر اقلام کشف شده‌اند که در این رابطه نیز ۱۵۷ نفر به اتهام احتکار اقلام پزشکی بازداشت گردیده اند.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top