
گرچه علی خامنه ای در سخنان اخیر خود، ویروس کرونا را “آن بیماری کذایی” نام نهاده، ولی شبکه های اجتماعی می نویسند که اطرافیان رهبر حکومت نسبت به احتمال ابتلای او به کورونا، بسیار نگران هستند.
کانال تلگرامی آزادی با استناد به آن چه که “منابع خبری خود در تهران” نامید، در این رابطه نوشت: بیت رهبری به شدت نگران مبتلا شدن علی خامنه ای به بیماری کروناست. از این رو تیمی ویژه مراقبت از او را به عهده گرفته و به او توصیه شده حتی الامکان از دیدارها و برنامه های غیرواجب چشم پوشی کند و از تماس با دیگران خودداری ورزد. همچنین هر کس که به ملاقات او می رود از قبل کنترل می شود که به کرونا مبتلا نباشد.
در ادامه این گزارش نوشته شده که این همان رهبری است که نگرانی از شیوع کرونا را بهانه دشمن برای تشویق مردم به عدم شرکت در انتخابات می دانست. حال خود دچار وحشت از گرفتار شدن به این بیماری گشته؟ در حالی که علی خامنهای روز چهارم اسفند از بیماری ناشی از ویروس کرونا بهعنوان “بیماری کذایی” نام برده بود.
گفتنی است: وبسایت رسمی خامنهای با تغییر متن این بخش از سخنان او، “بیماری کذایی” را به “بیماری جدید” تغییر داد.
در این گزارش آمده است که علی خامنهای در فضای کاملا حفاظت شده در دیدار با پزشکان شخصی خود از جمله دکتر مرندی دیار درمانی داشت و در این ضمن خطاب به پزشکان و پرستاران در مواجهه با ویروس کرونا: ارزش کار پزشکی را بالا بردید
در شبکه های اجتماعی تصویری منتشر شده که در آن خامنه ای دکمهای را در دست دارد! که آن دکمه مخصوص«اپیدورال»است. اپیدورال داروی بیحسی موضعی است که در مایع مغزی نخاعی تزریق میشود. سادهتر اگر بخواهم بگویم این است که خامنه ای دچار درد شدیدی به دلیل مشکلات جسمی خود است.
