کاردار پیشین حکومت ایران در ریاض اعلام کرد که آمریکا و اسرائیل مانع کاهش تنش عربستان با ایران است .این کاردار پیشین جمهوری اسلامی نگفته است که آیا آتش زدن سفارت عربستان در تهران هم کار اسرائیل بوده است ؟
احمد دستمالچیان افزود: : به نظر من عربستان سعودی به دنبال کاهش تنش با ایران است ولی آمریکا و اسرائیل نمی گذارند که عربستان سعودی بتواند این موضوع را اجرایی کند، چرا که منافع آنها در گروی وجود بحران بین ایران و برادران عرب در منطقه است.
این دیپلمات پیشین حکومت ایران گفته که متاسفانه در این راستا بعضا با موفقیتهایی نیز رو به رو شده چنانکه عربستان سعودی، بحرین و امارات متحده عربی در این زمینه گامهایی را برداشتهاند که از جمله این موضوعات تجهیز و حمایت از جریان به گفته وی تکفیری علیه جریان گروه های تروریستی مقاومت در منطقه بوده است.
دستمالچیان از جمله گفت که قاسم سلیمانی قبل از کشته شدن در جریان سفر به عراق ماموریت داشت گامهایی در راستای کاهش تنش بین ایران و عربستان سعودی بردارد و در همین چارچوب حامل پیامی بود ولی آمریکاییها ایشان را ترور کردند، چرا که آنها خواهان حفظ و افزایش تنش بین ایران و عربستان سعودی هستند.
وی توضیحی درباره پیام سلیمانی نداد. ولی منابع آگاه خبری نسبت به درست بودن این ادعای حکومت ایران ابراز تردید می کنند زیرا دیپلمات های ارشد حکومت ایران در گذشته بارها چنین پیام هایی را به ریاض برده بردند، ولی با بی اعتمادی دولت عربستان و با دست خالی آن کشور را ترک گفته بودند و در چنین حال و هوایی، رساندن پیغام آشتی توسط فرمانده سپاه قدس که مسئول اکثر آسیب رسانی ها به عربستان بوده، منطقی به نظر نمی آید.
