news update

دولت روحانی اعتراف می کند که در یاری رسانی به نواحی برف زده گیلان، از تجهیزات کافی برخوردار نیست

به دلیل کولاک برف، در جاده‌ها ی شمالی ایران بسیاری از مسافران مجبور به استقرار موقت در راهدارخانه‌ها  شدند

با ادامه بحران برف در گیلان؛ مقامات دولت روحانی  تایید کردند که به علت نبود امکانات کافی و تجهیزات مناسب هنوزاز وضعیت شماری ازروستاها هیچ اطلاعی دردست نیست . در یک سال اخیر چندین سانحه طبیعی از قبیل سیل، زلزله و برف در ایران رخ داده که حکومت قادر به مدیریت آن نبوده و اهالی نواحی آسیب دیده دچار مشکلات بسیار شده اند.

محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در مدیریت رفع بحران این کولاک ضعف فراوانی دیده شده اما امیدواریم  مشکل برق، آب و راه‌ها ظرف ۲۴ ساعت آینده (پنجشنبه شب) برطرف شود.

به دلیل کولاک برف، در جاده‌ها ی شمالی ایران بسیاری از مسافران مجبور به استقرار موقت در راهدارخانه‌ها  شدند . گزارش ها از گیلان حاکی است که ۱۶۵ هزار خانواربرق ندارند  و در شماری از روستاها نیز برق قطع شده است.

برخی کاربران در شبکه های اجتماعی نوشته اند:  در شهرهای شمالی کشور نیز از یخ‌زدگی لوله‌های آب و قطع دسترسی خود به گاز و برق گلایه کرده‌اند.

در فرودگاه مهرآباد تهران وبرخی شهرها از جمله ایلام،‌ تبریز و رشت، باند پروازی فرودگاه‌ها لغزنده و یا پوشیده شده و به علت عملیات برف‌روبی برنامه‌ پروازها با تاخیر و یا توقف موقت روبه‌رو شده است.

سخنگوی سازمان اورژانس ایران  گزارش داد در پی کولاک در استان گیلان  هفت تن کشته و بیش از ۷۸ تن مصدوم شده اند .

در پی این کولاک سنگین در استان گیلان تنها ارتش به کمک مردم رفت ،فرمانده تیپ ۱۱۶ قزوین، از امداد و نجات یگان این تیپ با تجهیزات و نیروی انسانی به مردم گرفتار در برف و کولاک سنگین در استان گیلان خبر داده و گفت:  کارکنان تیپ ۱۱۶ قزوین بلافاصله از غروب سه‌شنبه با یگان بلیات به همراه تجهیزات به منطقه اعزام و به امداد رسانی پرداختند و توانستند مسیر رودبارتا رشت را بازکنند. وی در ادامه گفت: تا پایان بحران برای کمک به مردم در منطقه خواهند بود.

نظامی بیژن‌وند افزود: چندین دستگاه کرایس و نفربر، مقدار زیادی مواد غذایی، کنسرو و پتو توسط یگان امداد و نجات تیپ در اختیار مردم گرفتار در برف و کولاک قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در حال حاضر نیروهای ما در مسیر رودبار تا امامزاده هاشم(ع) مشغول به بازگشایی راه‌ها و کمک‌رسانی به مردم

سیف‌الله مسرور، بازرس کل استان گیلان، از عملکرد  مدیران در کمک به مردم گله کرد و گفت: «ارزیابی مثبتی از عملکرد مدیران در پی بارش برف نداریم. با مدیرانی که وظایف‌شان را به نحو صحیح انجام نداده‌اند، در چارچوب قانون برخورد می‌کنیم».

وی گفت: به نظرم اگر ستاد بحران هم تشکیل نمی‌شد، تفاوتی هم در شرایط موجود ایجاد نمی‌شد.

وزیر راه و شهرسازی پس از دو روز از گذشت کولاک گفته که استان گیلان به زودی از بحران خارج می شود.

کاربران در شبکه های اجتماعی نوشته اند: چرا دروغ می گویید تاکنون به جز ارتش هیچ گونه کمکی را از سوی دولت دریافت نکرده ایم.

اسلامی وزیر راه دولت روحانی گفته که هم اکنون ۳۰ درصد راههای روستایی بازگشایی شده و ۷۰ درصد باقی مانده که قرار است نیروهای دولتی  وارد بازگشایی این مسیرها شوند.

ارسلان زارع، استاندار گیلان اعلام کرد: برخی از راه‌ها از جمله محور اسالم – خلخال همچنان مسدود است.

استاندار گیلان گفت: «پارگی سیم های فشار قوی در مناطق جنگلی و صعب العبور نیاز به ترمیم دارد که وقت گیر خواهد بود».

اورژانس گیلان از مراجعه ۷۳۵ نفر به مراکز درمانی به دلیل سرخوردگی ها، سقوط از سطح هم تراز، مسمومیت با گاز مونوکسید کربن و … خبر داد.

هواشناسی گیلان، اعلام کردکه گیلان  دمای ۹ درجه سانتی گراد زیر صفر را تجربه کرد و یخبندان سراسری همچنان  وجود دارد.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top