
فرماندهان سپاه پاسداران و سران حکومت اسلامی ایران در سالروز به قدرت رسیدن، و در ادامه بزرگ نمایی قدرت خود و توانایی های شگرف در دفع دشمن، بر شدت تهدیدهای خود علیه اسرائیل افزودند و تهدیدهای خویش را برای نابودی اسرائیل از سر گرفتند.
سپاهی ابوالفضل شکارچی، در مقام سخنگوی نیروهای مسلح، در سخنان امروز خود (سه شنبه) از جمله گفت: «رژیم صهیونیستی به زودی از صحنه روزگار محو خواهد شد». او به دنبال این یاوه سرائیل افزوده گفت: «نظام مقدص اسلامی، در قله های اقتادار قرار دارد».
علی خامنه ای در آخرین سخنان خود ادعا کرده بود که رژیم اسلامی ایران با هیچ کشوری سر جنگ ندارد و در همان حال از گروه های تروریست فلسطینی که از نابودی اسرائیل سخن می گویند به تمجید پرداخته و گفته بود که رژیم ایران در کنار آن ها ایستاده و به همه گونه کمک به آن ها ادامه خواهد داد.
سپاهی شکارچی نگفت که از دیدگاه گفت، اسرائیل چگونه، آن هم به زودی نابود خواهد شد ولی تجربه گذشته نشان می دهد که رژیم ایران بر این امید است که از طریق رساندن پول و اسلحه به گروه های تحت فرمان خود بتواند به مساف اسرائیل برود.
آگاهان می گویند که اسرائیل همه این تهدیدها را جدی می گیرد و راهکارهایی را برای رویارویی با آن مشخص کرده است. ولی گروه های ترور در طول هفتاد سال گذشته همیشه در آرزوی انهدام اسرائیل بوده اند و همیشه نومید و شکست خورده باقی مانده اند.
این سازمان های ترور، در گذشته از حمایت بیدریغ کشورهای عرب برخوردار بودند و همیشه ناکام ماندند. در سال های اخیر نه تنها دو کشور اصلی عرب، یعنی اردن و مصر با اسرائیل پیمان صلح امضا کرده اند، بلکه شمار بسیار زیادی از دیگر کشورهای عرب نیز دارای نوعی روابط آشکار یا پنهان با اسرائیل است و فلسطینیان را تنها گذاشته اند و با رفتارهای تروریستی آن ها مخالفت می ورزند.
حکومت اسلامی ایران از ایجاد این خلاء در حمایت از فلسطینی ها استفاده کرده و می کوشد آن ها را به سوی خود بکشاند. همین واقعیت نیز یکی از علل دور شدن کشورهای عرب از فلسطینیان تندرو می باشد.
سپاهی ابوالفضل شکارچی با بزرگ جلوه دادن حمله موشکی سپاه به پایگاه آمریکایی در عین الاسد عراق گفت: «تمام نظام سلطه به این نتیجه رسیده که در قدرتی که وارد نبرد با حکومت اسلامی ایران شود، جز شکست چیزی در پیش نخواهد داشت.
فرماندهان سپاه پاسداران در هفته های اخیر گفته اند که یک جبهه جدید جنگی در خاورمیانه گشوده اند که هدف آن، بیرون راندن ارتش آمریکا از منطقه می باشد. آگاهان می گویند که چنین تلاشی ممکن است با بهای سنگین مالی و تلفات جنگی و زیان های گسترده برای رژیم ایران تمام شود.
یک مشاور امور امنیتی پرزیدنت ترامپ به نام گابریل سوما” به خبرنگاران گفت که ایالات متحده هیچ قصدی برای خروج سربازان خود از عراق ندارد. در گزارش های پیشین آمده بود که ایالات متحده حتی سربازان بیشتری را به خاورمیانه اعزام کرده است.
