
معاون گروه تروریستی حزب الله لبنان، نعیم قاسم، در مصاحبه ای با رسانه های حکومت ایران، ادعا کرد که رژیم موفق شده است چندین گروه پیکارگر را به دور خود گرد آورد و آنچه را که وی “جبهه مقاومت” نامید، به یک قدرت منطقه ای انکارناپذیر مبدل سازد. اشاره نعیم قاسم به این واقعیت بود که حکومت ایران با هزینه کردن صدها میلیون دلار، در کشورهای مختلف گروه های مسلحی به وجود اورده که با گرفتن حقوق ماهیانه از رژیم ایران، در راه تامین منافع و اجرای دستوراتی که از تهران می رسد، عمل می کنند.
رژیم ایران این گروه های تروریستی را “جبهه مقاومت” می نامد و آن ها را مشروع قلمداد می کند.
نعیم قاسم ادعا کرد که این جبهه، برای رویارویی با اسرائیل، ایالات متحده و عربستان سعودی در منطقه برپا شده است.
گروه های موسوم به حشد الشعبی در عراق و انصار الله در یمن نیز که متعلق به اقلیت نیمه شیعه موسوم به حوثی ها می باشد، از جمله سازمان هایی هستند که از دیدگاه رژیم ایران در “جبهه مقاومت” فعالیت دارند.
نعیم قاسم، معاون آخوند حسن نصرالله سرکرده حزب الله لبنان، در مصاحبه ای ادعا کرد که این گروه های تروریستی، هم اکنون در برابر جبهه دیگری ایستاده اند که شامل ایالات متحده، اسرائیل و عربستان سعودی به نمایندگی از همه امیرنشین های جنوب خلیج فارس می باشد.
نعیم قاسم در ادامه سخنان خود از کشتار حدود نیم میلیون نفر از مردم سوریه که خواهان آزادی و حقوق انسانی بودند، دفاع کرد و تقویت موقعیت بشار اسد در سوریه را یکی از نشانه های پیروزی آن چه که “جبهه مقاومت” می نامند، توصیف کرد.
نوشته نعیم قاسم، معاون گروه تروریستی حزب الله لبنان، تحت الحمایه رژیم ایران، از “جبهۀ مقاومت” سخن می گوید اولین بار در رادیو پیام اسرائیل. پدیدار شد.



