news update

خبرنگار روسی آزاد شده: رژیم تصور می کرد من یهودی هستم و اتهام جاسوسی برای اسرائیل بستند

خانم یولیا یوزیک در گفت و گو با خبرنگاران در مسکو تعریف کرد که حکومت ایران از جمله بر این تصور بود که او یهودی است و برای اسرائیل جاسوسی می کند، امری که هیچ پایه و اساسی نداشت

خبرنگار روسی خانم یولیا یوزیک که رژیم ایران او را به جاسوسی برای اسرائیل متهم ساخت و زیر فشار سنگین دولت مسکو ناچار به آزادی او شد، درباره یکی از علل بازداشتش گفت که تصور می کردند او یهودی است و از این رو به ادعای جاسوسی برای اسرائیل متوسل شدند. او در عین حال گفت که شرائط در زندان های رژیم بسیار دشوار است و معمولا با اتهاماتی که علیه وی وارد ساخته اند کسی از زندان ایران زنده خارج نمی شود.

خانم یوزیک که با دعوت خصوصی به ایران پرواز کرده بود، هنگام ورود به تهران توسط سپاه پاسداران بازداشت شد، ولی  پس از چند روز بازجویی های شدید، بدنبال فشار و هشدار سفارت روسیه درباره آینده روابط دو کشور آزاد شد و به وطن خویش بازگشت.

خانم یولیا یوزیک در گفت و گو با خبرنگاران در مسکو تعریف کرد که حکومت ایران از جمله بر این تصور بود که او یهودی است و برای اسرائیل جاسوسی می کند، امری که هیچ پایه و اساسی نداشت.

یکی از شیوه های رایج وزارت اطلاعات رژیم ایران آن است که افراد مظنون مقیم خارج را با یک شیوه اغوا کننده به ایران دعوت کند و هنگام ورود به بازداشت آنان دست بزند. این شیوه بارها در مورد ایرانیان دو تابعیتی و یا شهروندان خارجی، به اجرا گذاشته شده است. خانم یوزیک در سخنان خود اشاره ای نکرد که به دعوت کدام فرد یا نهاد خصوصی به تهران دعوت شده بود.

او در  صفحه فیسبوک اش چنین نوشت: همه عزیزان! من در خانه هستم از حمایت غیرقابل باور شما از من سپاسگزارم و شما جانم را نجات دادید!

این خبرنگار روسی در ادامه نوشته است : با آن اتهاماتی که علیه من ساخته اند کسی از زندان ایران زنده خارج نمی شود و این واقعیت که امروز من در خانه هستم به لطف شما است که شما برای نجات من هیاهو کردید تا من آزاد شوم، از کشورم سپاسگذارم که مرا نجات داد.

رژیم اسلامی ایران همچنین برای آزادی ماموران خود در کشورهای دیگر که محاکمه و محکوم شده اند، اقدام به گروگانگیری اتباع خارجی و دو تابعیتی ها می کند، تا کشورها ناچار به مبادله شوند.

محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران پیشتر گفته بود به  بریتانیا پیشنهاد داده بود که بدهی خرید تانک‌های چیفتن را به ازای آزادی نازنین زاغری پرداخت کند. اما بریتانیا این را باج خواهی دانست و نپذیرفت .

نوشته خبرنگار روسی آزاد شده: رژیم تصور می کرد من یهودی هستم و اتهام جاسوسی برای اسرائیل بستند اولین بار در رادیو پیام اسرائیل. پدیدار شد.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top