news update

رئیس رکن اطلاعات ارتش اسرائیل: رژیم ایران ممکن است از خاک عراق حمله موشکی انجام دهد

ژنرال درور شالوم رئیس رکن اطلاعات ستاد کل ارتش اسرائیل

یک مقام اطلاعاتی ارشد در ارتش اسرائیل، ارزیابی می کند که حکومت اسلامی ایران  گام به گام به یک درگیری جدید جنگی نزدیک می شود و از جمله احتمال دارد که در صدد برآید از خاک عراق، اسرائیل را هدف حملات موشکی قرار دهد. این ارزیابی توسط ژنرال درور شالوم رئیس رکن اطلاعات ستاد ارتش اسرائیل انتشار یافت. رکن اطلاعات همیشه پس از آغاز سال نو عبری، ارزیابی سالیانه خود را درباره اوضاع نظامی و امنیتی انتشار می دهد.

در این گزارش آمده است که رژیم ایران با عملیات خودسرانه و ادامه درگیری با کشورهای همسایه و ممالک دیگر، ممکن است اتش یک جنگ تازه را شعله ور سازد. همچنین گفته شده که رژیم ایران به ایجاد آشوب در منطقه، از طریق مزدوران نیابتی خود ادامه خواهد داد و از جمله ممکن است در صدد برآید از داخل خاک عراق، اسرائیل را هدف حملات موشکی قرار دهد.

رادیو پیام اسرائیل شش ماه پیش خبر داده بود که رژیم ایران یک پایگاه موشکی در خاک عراق برپا ساخته و قصد دارد هرگاه که مناسب دانست، به سوی اسرائیل موشک شلیک کند. اسرائیل قصد بمباران این نقطه را داشت ولی مقامات آمریکایی از اجرای آن جلوگیری کردند که مبادا به جان سربازان آمریکایی در عراق آسیبی برسد.

اکنون ژنرال درور شالوم رئیس رکن اطلاعات در ستاد ارتش اسرائیل می گوید که احتمال این گونه حمله موشکی وجود دارد.

حزب الله لبنان نیز از زبان حسن نصرالله، بارها تهدید کرده که اگر رژیم ایران مورد حمله نظامی ایالات متحده قرار گیرد، حزب الله اسرائیل را به حملات موشکی خواهد بست.

فرماندهان ارتش اسرائیل هشدار داده بودند که اگر حزب الله به یک تعرض جدی دست بزند، لبنان به عصر حجر باز خواهد گشت.

حسن نصرالله در روزهای اخیر به شدت گله کرده است که ایالات متحده می کوشد نفوذ این گروه را در داخل لبنان تضعیف کند و تلاش دارد روی افکار عمومی مردم لبنان تاثیر بگذارد. ریشه این گله مندی در آن است که مخالفت با رفتارهای خطرناک و تحریک آمیز حزب الله در داخل لبنان بالا می گیرد. همچنین، اِعمال تحریم علیه حزب الله توسط ایالات متحده، بر فعالیت اقتصادی و امکانات مالی حزب الله تاثیر منفی گذاشته و موجب تضعیف آن شده است.

رئیس رکن اطلاعات ستاد ارتش اسرائیل بر این باور است که اسرائیل می تواند جلوی مجهز شدن حزب الله لبنان به کارگاه های تبدیل موشک های ساخت ایران به موشک های نقطه زن را بگیرد.

در مورد آینده نوار غزه، این مقام ارشد نظامی اسرائیل هشدار می دهد که هرج و مرج در آن سرزمین رو به افزایش است و دیری نخواهد پایید که غزه از نظر آشوب و نبود قدرت مرکزی، به سومالی دوم مبدل گردد.

نوشته رئیس رکن اطلاعات ارتش اسرائیل: رژیم ایران ممکن است از خاک عراق حمله موشکی انجام دهد اولین بار در رادیو پیام اسرائیل. پدیدار شد.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top