news update

 نشریه پولیتیکو ادعا می کند که اسرائیل قصد داشته در اطراف کاخ سفید تجهیزات جاسوسی برپا کند

یک نشریه آمریکایی ادعا می کند که اسرائیل قصد داشته دستگاه های جاسوسی در اطراف کاخ سفید واشنگتن بکارد و این سوء ظن هم اکنون به طور جدی از جانب منابع اطلاعاتی آمریکا در دست پیگیری می باشد. این خبر هنوز از جانب هیچ یک از جوانب دست اندرکار، مورد تائید قرار نگرفته است.

نشریه اینترنتی “پولیتیکو” Politico از قول بلندپایگان پیشین در دولت آمریکا نوشت که اسرائیل قصد داشته در اطراف کاخ سفید و اماکن بسیار حساس امنیتی در اطراف آن وسائل اینترنتی مستقر سازد و از طریق آن بتواند به گردآوری اطلاعات بپردازد.

در این گزارش ادعا شده که ماموران اطلاعاتی ایالات متحده این احتمال را نیز بررسی می کنند که اسرائیل نقشه مشابهی برای گردآوری اطلاعات از همه نهادهای حساس دیگر در سراسر واشنگتن داشته است.

پولیتیکو ادعا کرد که هدف اسرائیل، گردآوری اطلاعات درباره گفته ها و اقدامات پرزیدنت ترامپ و دستیاران و نزدیکان او بوده است.

این نشریه ادعا می کند که حتی پس از افشای این نقشه اسرائیل، پرزیدنت ترامپ مایل نبود اسرائیل را مورد نکوهش قرار دهد.

احتمال تلاش های اطلاعاتی اسرائیل در ایالات متحده، در گذشته چند بار مطرح گردیده است. در یک مورد، یک فرد نیروی دریایی ایالات متحده به نام جوناتان پُولارد  اطلاعات حساس نظامی را در اختیار اسرائیل قرار داد و عملیات او شناسایی شد، تلاش کرد در سفارت اسرائیل پناه بگیرد. ولی ماموران اف بی آی او را دستگیر کردند و به حبس ابد محکوم شد.

جوناتان پولارد حدود دو سال پیش، پس از گذراندن بیست سال زندان آزاد شد، ولی هنوز با محدودیت های شدید رفت و آمد روبرو می باشد و همه تلاش اسرائیل برای آوردن او به این کشور بی نتیجه مانده است.

برخی منابع سیاسی نسبت به درستی گزارش پولیتیکو ابراز تردید می کنند و این احتمال را مطرح می سازند که عواملی قصد دارند با انتشار این گونه خبرهای جعلی، مناسبات دوستانه ایالات متحده با اسرائیل را در این شرایط حساس، خدشه دار سازند.

نوشته  نشریه پولیتیکو ادعا می کند که اسرائیل قصد داشته در اطراف کاخ سفید تجهیزات جاسوسی برپا کند اولین بار در رادیو پیام اسرائیل. پدیدار شد.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top