با افزایش بی عدالتی ها و فساد و اختلاس و نابرابری اجتماعی در حکومت ایران، آخوند مجید انصاری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت : امروز انقلاب اسلامی در دو راهی “عزت”و” ذلت” قرار گرفته است
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود : هم اکنون جامعه ایران دو راه دارد یکی انتخاب انقلاب و ارزش های امام یعنی ایستادن در برابر دشمنان و مبارزه با زورگویی؛ و البته تحمل سختی ها و تحریم ها. وراه دیگر، خدای ناکرده، بازگشت به دوران ذلت و اسارت ملت ایران و حاکمیت زورگویان است.
وی گفت : نگذارید که مردم بر سر دوراهی قرار گیرند و خدای ناکرده روزی اتفاقی که نباید بیافتد رخ دهد و تنها تاسف اش برای ما بماند .
وی افزود: آنچه در روز عاشورا اتفاق افتاد فراتر از همه درنده خویی ها بود. این نشان می دهد که اگر جامعه از مسیر حق، هدایت و سعادت جدا شود، حدی برای بدبختی آن متصور نیست.
آخوند انصاری گفت : اگر انقلاب به خطر بیافتد یعنی اسلام به خطر خواهد افتاد
وی افزود : دست از اختلافات داخلی بردارید چرا که تاریخ نشان داده که این اختلافات چه نتایجی را به همراه دارد مواظب عواقب کار باشید و با دامن زدن به اختلافات اسلام را نابود نکنید .
نوشته آخوند مجید انصاری: اگر ملت ایران راه رژیم را انتخاب نکند، با ذلت و مصیبت بزرگ روبرو خواهد شد اولین بار در رادیو پیام اسرائیل. پدیدار شد.
