با شدت گرفتن بحران جنگی در خط مرزی اسرائیل با لبنان و تهدیدهای مکرر حسن نصرالله، امروز (دوشنبه) رزمایش بزرگ سپاه شمال اسرائیل در آن منطقه همچنان ادامه یافت و امکانات مختلف دفاعی و تهاجمی مورد بررسی قرار گرفت.
این رزمایش با نام אבן הראשה اِوِن هَرُشا Even Harosha به مفهوم تاج قوس سنگی Keystone از روز گذشته آغاز شده و مدت زمان آن اعلام نگردیده است. از هنگام دخالت گسترده سپاه قدس در سوریه و همچنین افزایش خطر امنیتی از جانب حزب الله لبنان، ارتش اسرائیل هر از چند گاه به انجام رزمایش های گسترده در نزدیکی مرزهای سوریه و لبنان دست می زند.
در رزمایش نامبرده، این احتمال مطرح می گردد که اسرائیل از چند سو هدف حمله قرار گیرد و باید از خود دفاع کند. منظور این رزمایش، در درجه نخست حملات احتمالی از سوریه و لبنان، به طور همزمان است. ولی این احتمال نیز وجود دارد که حماس و جهاد اسلامی نیز از غزه به چنین حمله ای بپیوندند.
با این همه، آشنایان امور می گویند که تاکید اصلی این رزمایش، بر جبهه شمالی و شمال شرقی می باشد.
سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام داشت که در این رزمایش، با همکاری سپاه شمال و سپاه دفاع در پشت جبهه، نیروهای هوایی و دریایی نیز شرکت دارند و رکن اطلاعات ستاد ارتش اسرائیل یک نقش اساسی را در این آزمایش جنگی به عهده دارد.
در این رزمایش از نوآوری های تکنولوژی نیز در سطح گسترده ای استفاده می شود. همچنین هنگ آماد ارتش و بخش شنود و دفاع سایبری نیز در آن حضور گسترده ای دارند. این رزمایش دو روز دیگر (تا چهارشنبه) ادامه خواهد یافت.
نوشته رزمایش بزرگ ارتش اسرائیل در نزدیکی مرزهای سوریه و لبنان، به دنبال تهدیدهای جنگی سپاه قدس اولین بار در رادیو پیام اسرائیل. پدیدار شد.
